Informatie

Algemeen
Tafeltennisvereniging S.T.I.K. (Steeds Treffen Is Kunst) werd in oktober 1950 opgericht. Hoewel STIK in de tussenliggende periode moeilijke tijden heeft doorgemaakt is het heden ten dage een bloeiende vereniging die voor haar leden diverse activiteiten organiseert.

Na vele omzwervingen heeft STIK sinds enkele jaren onderdak gevonden in het gemeenschapshuis “de Koutershof “. Wekelijks wordt hier op maandagavond gespeeld, gedurende het tafeltennis seizoen dat loopt van eind Augustus tot half Juni. Aangezien Zundert geen tafeltennisvereniging meer heeft hebben wij ook een grote groep leden uit deze plaats.

Junioren
Momenteel geen jeugd.

Senioren
De circa 25 senioren spelen vanaf 20.00 uur tot ca. 23.00 uur. Ook zij trainen en spelen vrij of onderlinge competities.

Baronie competitie
Voor zowel junioren als senioren bestaat de mogelijkheid om aan de Baronie competitie deel te nemen. Er wordt gespeeld met een team van 3 personen. Gedurende het hele seizoen spelen alle bij de Baroniebond aangesloten verenigingen 2 maal tegen elkaar.

Toernooi
Op de tweede zondag in maart organiseert STIK jaarlijks in de sporthal een groot tafeltennis toernooi voor alle verenigingen die bij de bond zijn aangesloten. In de loop der jaren is dit toernooi uitgegroeid tot een der grootste uit de regio.

Extra informatie
Mocht je belangstelling hebben voor de tafeltennissport dan bent U altijd welkom op onze clubavond om eens enkele keren mee te spelen om de sfeer te proeven.

Speeladres
Gemeenschapshuis “de Koutershof”
Koutershof 4
4891 CV  Rijsbergen

Tevens kunt U alle informatie over de vereniging verkrijgen bij het bestuur.